LymfeKnuten

Lymfeposten

Posted on: 17/03/2010

Jeg har akkurat tatt en titt på besøksstatistikken for Klesvask-innlegget. Det er ikke vanskelig å forstå at det ikke er det aller mest sexy innlegget man kan ha på en blogg, og at besøksstatistikken blir deretter.

I kveld har redaksjonen i Lymfeposten sittet sammen i bortimot 4 timer og planlagt innholdet av neste nummer. Vi er frivillige og gratisarbeidene lymfødemikere og en fysioterapeut som gjør så godt vi kan, – profesjonelle journalister/redaktører oa er vi ikke. Til dere som ikke er fornøyde med hva Lymfeposten bringer vil jeg helt enkelt si: velkommen, velkommen til å sende inn tekster, bilder, meninger, protester, oppfordringer, ønsker, leserbrev, spørsmål – hva det skal være, – men gjør det.

Lymfeposten har lesere, det er helt klart. Og vi har mange flere lesere enn foreningen har medlemmer, – og det er både hyggelig og litt dumt på samme tid.
Vi spør fra tid til annen i Lymfeposten: Er du en snikleser ? – meld deg inn!

For oss som driver Lymfeposten er det klart at det er hyggelig med lesere. For foreningen er det ikke bare hyggelig med medlemmer, – det er helt avgjørende. Uten registrerte, betalende medlemmer vil foreningen kollapse. Alle de som har nydt godt av, og nyter godt av det foreningen har oppnådd for lymfødemikere bør stikke fingeren i jorda og spørre seg selv, – er det greit å være gratispassasjer, – eller hadde det kjentes litt bedre å være med, – være medlem, – være med  gjøre det mulig å gi noe til alle lymfødemikere?

Les Lymfeposten. Meld deg inn (jeg mener jeg har lagt inn noen lenker på høyre side som skulle gjøre det lett å finne fram).

Og en oppfordring til: er du lymfødemiker med ønske om å delta, å skrive, å være med på å gjøre noe for fremtidens lymfødemikere – meld deg, si fra, – det er bruk for deg både i lokalforeninger og som bidragsyter til Lymfeposten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: