LymfeKnuten

Stinn brakke

Posted on: 26/07/2009

I dette tilfellet er den stinne brakka mitt venstre ben.

Vel har jeg hatt ferie – uten proff behandling i en del uker, – vel har det kanskje vært enkelte ting som har vært litt stressende på jobb ved tilbakekomst, – men egentlig ikke noe som skulle tilsi en så klart tykkere legg.

Riktignok har jeg slitt en del etter at jeg forstuet foten i mai, – jeg har ikke fått full bevegelighet tilbake, og har nok beveget meg mindre, – litt vondt er det også … Hm, – men det gjelder ankelen, – nå er det vel ingen tvil om at leggen og kneet er klart tykkere enn før, – og ikke bare tykkere enn det andre beinet – for det toget, det gikk jo for flere år siden.

Jeg liker gode råd. Liker å lese om dem, liker å skrive om dem og å dele dem med andre. Men – om jeg skal være helt ærlig er jeg ikke særlig god til å følge gode råd, i alle fall ikke i lengden – og det selv om jeg vet, jeg mener virkelig vet at det er råd som er bra for meg.

Problemet er at jeg er veldig god på å skyve unna, gjemme bort og fortrenge ting jeg kanskje helst ikke har lyst til å ta inn over meg. Jeg er en struts rett og slett.

Men, av og til spretter erkjennelsen opp om hvordan jeg har dummet meg ut akkurat denne gangen, og da kan jeg kanskje – kanskje klare å «forbedre meg» – en liten stund.

Stinn legg akkurat nå?

Vel, – det kan ha noe å gjøre med at selv om ikke jeg har ferie nå, så har jeg ferierende mennesker i hus, – og vi skal ha det litt ekstra koselig. Nyte det som er godt, – noe ekstra, – som for eksempel potetgull nesten hver eneste kveld i to uker.

Hallo! Og jeg forsto ikke hvorfor leggen var stinn! Er det mulig? Nå har jeg vel fått i meg overdose med salt så det holder for lange tider. Lurer på hvor lang tid det tar å få skylt f…skapet ut av kroppen?

Tror jeg drikker et glass vann eller to og går ut en tur – men holder meg til steder der det finnes en busk.

Reklamer
Stikkord: ,

2 kommentar to "Stinn brakke"

Det er merkelig det der, hvor lett det er å skeie ut om sommeren. Jeg gjør lett det samme, gir litt mer blaffen i sosiale sammenhenger – og det merkes jo etterpå, om enn på annen måte enn det du beskriver.

Håper du får skylt ut saltet fort så leggen din normaliserer seg igjen! 🙂

Ikke vanskelig å kutte ut salt når en er bevisst og har fokus, – men veldig lett å finne andre dumme erstatninger uten å tenke på at det er det som gjøres. Rydde litt i fryser og spise opp iskremrester – ikke verdens smarteste ting det heller. Vet det – gjør det likevel. Bra det ikke er mye å finne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: