LymfeKnuten

I disse novemberdager

Posted on: 29/11/2008

Snart skal valgkomiteer rundt om igang for å finne kandidater til ledige styreverv, – det er en runde som blir tyngre og tyngre for hvert år.

Det er godt at det fremdeles finnes noen folk som stiller til verv – for uten frivillige må foreningen legges ned. Det er ikke «noen der ute» som gjør jobben for at vi lymfødemikere skal få beholde de rettighetene som er kjempet fram, – det er vi som selv må være med å ta ansvar.

Denne siste helgen i november samles ledere i lokallagene i Norsk Lymfødemforening til møte for å diskutere sitt arbeid. La oss håpe at de selv og deres lokalstyrer har krefter nok til å fortsette – for vårt alles beste, og at en og annen finner sentralstyrearbeidet verd en innsats.

Reklamer

1 Response to "I disse novemberdager"

Det er så synd at det må være slik! Som regel er det de samme som må stille opp, gang på gang. Og det gjelder alt av komiteer og tillitsverv rundt om. Håper virkelig at flere kan engasjere seg, og kanskje avløse de som evt. ikke føler for å fortsette.

Så kan man jo si: hvorfor stiller du ikke selv da, Hanne? Desverre har jeg hendene fulle, og føler enda ikke at jeg kan stille på noe slikt. Kanskje om noen år.
Uansett: Takk til de ildsjelene som faktisk stiller!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: